Chromenieuws

Het laatste nieuws over de Chrome browser en Chrome OS

Chromenieuws

Nvidia's cloudgaming-dienst GeForce NOW ondersteunt nu 1600p met 120 fps in Google Chrome

Nvidia’s cloudgaming-dienst GeForce NOW ondersteunt vanaf nu resoluties tot 1600p met 120 frames per seconde in Google’s Chrome-webbrowser. De twee bedrijven hebben ook samengewerkt om GeForce NOW op de aankomende game-Chromebooks goed werkend te krijgen. De verandering komt nog geen maand nadat Nvidia ondersteuning voor 1440p-resoluties in de browser aankondigde. Je hebt er wel het duurste RTX 3080-abonnement voor nodig trouwens, dat 20 euro per maand kost. De GeForce NOW-abonnementen. In te...Lees verder op Hardware.info

Over Chrome OS

Het zou te kort door de bocht zijn om te zeggen dat Chrome OS alleen een browser is. Technisch is dit uiteraard niet mogelijk. Toch komt het aardig dicht in de buurt. Google heeft namelijk alle ballast dat een ‘normaal’ besturingssysteem wel heeft eruit gesloopt en slechts een kernel met een browser erin blijft er zo over. Hierdoor heeft het een opstarttijd van slechts enkele seconden. Bij het inloggen wordt slechts de reeds bekende Chrome browser getoond. Slechts enkele dingen wijzen erop dat het meer dan een browser is, als een batterij en een WIFI-indicator.

 

Chrome site's

 

Over ons

Het team van ChromeNieuws is actief sinds Google op 7 juli 2009 aankondigde dat het een besturingssysteem ging ontwikkelen op basis van hun webbrowser Chrome. Op onze site vindt je alles wat je wilt weten over Chrome en Chrome OS, inclusief de laatste geruchten, nieuwtjes en opinies. Daarmee is ChromeNieuws dé Nederlandse kennisbron over beide Google-producten.