Chromenieuws

Het laatste nieuws over de Chrome browser en Chrome OS

Chromenieuws

Nieuw design Google Chrome voor Windows 11 is beschikbaar in Canary-build

Google test momenteel een nieuw uiterlijk voor webbrowser Chrome dat meer in harmonie lijkt te zijn met de nieuwe stijl van Windows 11, zo spot Windows Latest. Het is niet duidelijk of Google het bij de onderstaande subtiele veranderingen houdt of dat er nog meer door Windows 11-geïnspireerde aanpassingen in de pijplijn zitten. Ook de Windows 10-versie van Google Chrome zal op ten duur het nieuwe design ondersteunen. De randen van het nieuwe Google Chrome zijn in de geest van Windows 11 afger...Lees verder op Hardware.info

Over Chrome OS

Het zou te kort door de bocht zijn om te zeggen dat Chrome OS alleen een browser is. Technisch is dit uiteraard niet mogelijk. Toch komt het aardig dicht in de buurt. Google heeft namelijk alle ballast dat een ‘normaal’ besturingssysteem wel heeft eruit gesloopt en slechts een kernel met een browser erin blijft er zo over. Hierdoor heeft het een opstarttijd van slechts enkele seconden. Bij het inloggen wordt slechts de reeds bekende Chrome browser getoond. Slechts enkele dingen wijzen erop dat het meer dan een browser is, als een batterij en een WIFI-indicator.

 

Chrome site's

 

Over ons

Het team van ChromeNieuws is actief sinds Google op 7 juli 2009 aankondigde dat het een besturingssysteem ging ontwikkelen op basis van hun webbrowser Chrome. Op onze site vindt je alles wat je wilt weten over Chrome en Chrome OS, inclusief de laatste geruchten, nieuwtjes en opinies. Daarmee is ChromeNieuws dé Nederlandse kennisbron over beide Google-producten.