Chromenieuws

Het laatste nieuws over de Chrome browser en Chrome OS

Chromenieuws

Sponsored: keuzes op het gebied van laptops: van een 880 gram Windows tot Chromebook

Op zoek naar een nieuwe laptop voor studie op werk? ASUS biedt een compleet programma, waarin je voor iedereen de perfecte laptop kunt vinden. In dit artikel helpen we je op weg bij het maken van je keuze.  E-serie: Laptop voor schoolwerk en sociale media. Bij de E-serie van Asus maak je kennis met laptops die precies dat bieden wat je nodig hebt. Deze modellen hebben een eenvoudig, maar toch elegant design. Doordat er geen overbodige zaken zijn ingebouwd, is de E-serie volledig gericht op op...Lees verder op Hardware.info

Over Chrome OS

Het zou te kort door de bocht zijn om te zeggen dat Chrome OS alleen een browser is. Technisch is dit uiteraard niet mogelijk. Toch komt het aardig dicht in de buurt. Google heeft namelijk alle ballast dat een ‘normaal’ besturingssysteem wel heeft eruit gesloopt en slechts een kernel met een browser erin blijft er zo over. Hierdoor heeft het een opstarttijd van slechts enkele seconden. Bij het inloggen wordt slechts de reeds bekende Chrome browser getoond. Slechts enkele dingen wijzen erop dat het meer dan een browser is, als een batterij en een WIFI-indicator.

 

Chrome site's

 

Over ons

Het team van ChromeNieuws is actief sinds Google op 7 juli 2009 aankondigde dat het een besturingssysteem ging ontwikkelen op basis van hun webbrowser Chrome. Op onze site vindt je alles wat je wilt weten over Chrome en Chrome OS, inclusief de laatste geruchten, nieuwtjes en opinies. Daarmee is ChromeNieuws dé Nederlandse kennisbron over beide Google-producten.