Chromenieuws

Het laatste nieuws over de Chrome browser en Chrome OS

Chromenieuws

Eerste details 108-megapixel camera Galaxy S11+ duiken op

Het nieuwe kalenderjaar komt er weer aan, wat betekent dat Samsung op korte termijn zijn nieuwe Galaxy S-lijn uit de doeken zal doen. De Galaxy S11(+), de naamgeving zoals die verwachting wordt, zal ook een verbeterde cameramodule meekrijgen. De S11+, het grotere en hoger gepositioneerde model, lijkt zelfs een 108-megapixel camera te krijgen. Dergelijke modules zien we langzaam aan ook bij de concurrentie terug, toch zou Samsung het anders aanpakken. De sensor van de S11+ zou als Isocell Bright...Lees verder op Hardware.info

Over Chrome OS

Het zou te kort door de bocht zijn om te zeggen dat Chrome OS alleen een browser is. Technisch is dit uiteraard niet mogelijk. Toch komt het aardig dicht in de buurt. Google heeft namelijk alle ballast dat een ‘normaal’ besturingssysteem wel heeft eruit gesloopt en slechts een kernel met een browser erin blijft er zo over. Hierdoor heeft het een opstarttijd van slechts enkele seconden. Bij het inloggen wordt slechts de reeds bekende Chrome browser getoond. Slechts enkele dingen wijzen erop dat het meer dan een browser is, als een batterij en een WIFI-indicator.

 

Chrome site's

 

Over ons

Het team van ChromeNieuws is actief sinds Google op 7 juli 2009 aankondigde dat het een besturingssysteem ging ontwikkelen op basis van hun webbrowser Chrome. Op onze site vindt je alles wat je wilt weten over Chrome en Chrome OS, inclusief de laatste geruchten, nieuwtjes en opinies. Daarmee is ChromeNieuws dé Nederlandse kennisbron over beide Google-producten.