Chromenieuws

Het laatste nieuws over de Chrome browser en Chrome OS

Chromenieuws

OPPO F11 Pro komt met 48-megapixel camera en pop-up frontcamera

Er duiken al een tijdje geruchten op over een nieuw high-end toestel van het Chinese merk Oppo, en nu stuurt het bedrijf zelf een teaser de wereld in van de aankomende Oppo F11 Pro. Een korte video en een afbeelding van de smartphone werden op het officiële Twitter-account gepubliceerd, waarin wordt bevestigd dat het toestel zal uitgerust worden met een 48-megapixel camera. Bovendien zal de frontcamera niet in het scherm verwerkt zitten via een uitsparing of een notch, maar heeft Oppo gekozen vo...Lees verder op Hardware.info

Over Chrome OS

Het zou te kort door de bocht zijn om te zeggen dat Chrome OS alleen een browser is. Technisch is dit uiteraard niet mogelijk. Toch komt het aardig dicht in de buurt. Google heeft namelijk alle ballast dat een ‘normaal’ besturingssysteem wel heeft eruit gesloopt en slechts een kernel met een browser erin blijft er zo over. Hierdoor heeft het een opstarttijd van slechts enkele seconden. Bij het inloggen wordt slechts de reeds bekende Chrome browser getoond. Slechts enkele dingen wijzen erop dat het meer dan een browser is, als een batterij en een WIFI-indicator.

 

Chrome site's

 

Over ons

Het team van ChromeNieuws is actief sinds Google op 7 juli 2009 aankondigde dat het een besturingssysteem ging ontwikkelen op basis van hun webbrowser Chrome. Op onze site vindt je alles wat je wilt weten over Chrome en Chrome OS, inclusief de laatste geruchten, nieuwtjes en opinies. Daarmee is ChromeNieuws dé Nederlandse kennisbron over beide Google-producten.