Chromenieuws

Het laatste nieuws over de Chrome browser en Chrome OS

Chromenieuws

Offline opslaan webpagina’s wordt makkelijker in Google Chrome for Android

Google heeft een aantal nieuwe functies uitgerold in Chrome for Android, waarmee het makkelijker wordt om pagina’s offline te zetten. In december al introduceerde het bedrijf een nieuw download-icoon om mobiele gebruikers van Chrome pagina’s offline op te laten slaan. Een nieuwe update maakt dat een stuk eenvoudiger. ZDNet omschrijft hoe de nieuwe functie werkt. Waar gebruikers […]Lees verder op Techzine

Over Chrome OS

Het zou te kort door de bocht zijn om te zeggen dat Chrome OS alleen een browser is. Technisch is dit uiteraard niet mogelijk. Toch komt het aardig dicht in de buurt. Google heeft namelijk alle ballast dat een ‘normaal’ besturingssysteem wel heeft eruit gesloopt en slechts een kernel met een browser erin blijft er zo over. Hierdoor heeft het een opstarttijd van slechts enkele seconden. Bij het inloggen wordt slechts de reeds bekende Chrome browser getoond. Slechts enkele dingen wijzen erop dat het meer dan een browser is, als een batterij en een WIFI-indicator.

 

Chrome site's

 

Over ons

Het team van ChromeNieuws is actief sinds Google op 7 juli 2009 aankondigde dat het een besturingssysteem ging ontwikkelen op basis van hun webbrowser Chrome. Op onze site vindt je alles wat je wilt weten over Chrome en Chrome OS, inclusief de laatste geruchten, nieuwtjes en opinies. Daarmee is ChromeNieuws dé Nederlandse kennisbron over beide Google-producten.